(Android) The Walking Dead: Season One откључавање (неограничен број кристала)
Mar 16, 2022 10:29:08 GMT
Post by weblagiropol on Mar 16, 2022 10:29:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Dead: Season One ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Dead: Season One IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање (неограничен број кристала) ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Dead: Season One 2022 version ▞▞▞
Само има 1епизода
Игра не би функционисала. Нисам могао да кликнем када су момци тражили да померим ауто са њима, а ја сам умирао
Волим ову игру још у Ксбок 360 дана. Није ми сметало да то платим јер сам исто платио на Ксбок-у. Добио сам сезонску карту. Приметио сам да је "вруће тачке" веома тешко кликнути/активирати. Покушао сам да притиснем на круг да нешто испитам, али ништа се не дешава. Нисам могао да притиснем нека од дугмади. Уреди: поправио сам проблем са дугметом тако што је приморао игру да ради на целом екрану. Сада су сензор и дугмад поравнати на једном месту. Претходно сте морали да кликнете на десну страну да бисте је активирали.
Преузео сам све сезоне и све су савршене за играње. Али желим да програмери слушају нас, играче. По мом мишљењу, свака еп. вреде превише јер сваки можете да завршите за отприлике 2 сата. само. Ако ви момци направите попуст од најмање 50%, кладим се да ћете зарадити више од онога што сте добили од тренутног износа за сваку епизоду. Имам новца да купим све, али заиста осећам да није вредно времена које нам је дато. Играо сам много игара тако да знам које вреди купити.
Срање
Волим ову игру, али на ПЦ-у и за андроид, поправите грешке и њихове контроле не раде добро
Свидела ми се игрица, али онда сам наставио да додирујем екран десет пута и не ради и досадно је коју сада једноставно мрзим и њен фрустрирајући играње контроле 1 звездица Графика са 1 звездом Графика са 4 звездице је добра, али није контрола или игра и пробао сам сезону 2 и иста ствар се десила и мрзим контроле и игру. Мрзим ову игру сада молим те поправи игру која је срање!!!!
Веома импресивна прича, али игра не ради на новијим телефонима. Након што сам се трудио да ради сат времена, морао сам да деинсталирам.
Забавно је, али можете да пустите само прву епизоду и платите за остале најбоље епизоде. Али, прва епизода је и даље прилично кул и вредна тога! Али само ако је 2. епизода била бесплатна.
Остале епизоде се купују то је без везе!!!!!😡😡😡😤
Ектра игрица! :О
Прва епизода је била веома лепа, али од друге морамо да платимо за епизоду 👎 надамо се да ћете је учинити бесплатном
Добра графика за андроид. Направио талетелл који је направио и вука међу нама. Можете правити „изборе“ иако већина њих није битна и не можете спречити људе да умру. Прича је слична оној последњем од нас. Игра је спора и понекад досадна. Не читајте рецензије или упутства, то ће уништити игру. Сазнао сам за крај пре него што сам га победио. Све у свему, то је једна од бољих игара за андроид
Иуер игрица
Ок је али сто мора да буде толико велика али овако је ок
Дао бих 5 свеобухватне куповине да играте само једно поглавље бесплатно, а платити за остало је лудо..то је одлична игра која изазива зависност, али се заправо не плаћа новац за то
Ова игра је уништена Чуо сам људе како говоре да је добра и да изгледа добро, али контрола је ужасна. Не могу да играм уопште! Не могу да додирнем Не могу да се померим Не могу ништа да урадим молим поправи игру
Ова игра је веома интересантна игра. Толико добро да ће чак и љуту особу расплакати.🙌 Управо сам имао проблема због угла камере
То је најбоља игра на свету! Да, знам да ако желите да играте поглавље 2-5 и 400 дана, мораћете да платите за то. Такође знам да не могу сви људи да плате игре. Али чињеница и издајничке игре које су поставиле на њу, ова игра вреди сваки пени који сте потрошили на њу! Веруј ми! Хвала Теллтале игрицама, али био бих захвалан да је Лее преживео

The Walking Dead: Season One एडवेंचर nsit
The Walking Dead: Season One Kalandjátékok gyh
Контроле не функционишу како треба. Користим Хуавеи Хонор 8к.
Ова игра је најепскија игра коју сам играо, има сјајну причу и боља је од Нетфлик серије. Обавезно покушати за све. Играо сам све четири сезоне и за мене су сезоне 1 и 4 најбоље. Комплетна акциона узбудљива прича. Заљубљен сам у многе ликове приказане у овој серији игара, а Ли Еверет и Клементина су моји омиљени фаворити.Дефинитивно бих препоручио ову игру свима и вреди потрошити новац и на ову игру. Ово је само Епиц.
Игра је добра. Али проблем је што морате да купите следеће епизоде. То су многи играчи који су сиромашни или из породице средње класе. Не добијају додатни новац за игре или било које друге трошкове. Само нам дајте огласе или преузмите захтев за приступ следећим епизодама. Молимо вас!!
The Walking Dead: Season One ผจญภัย ptp
Поправи грешку или нешто јер не могу да изађем тамо где морам да идем мртви брат и узмем кључ, нема опције, стално говори јадно дете блаблабла да молим те да поправи грешку коју сам намеравао да купим следеће сезоне или све зато што ми је пријатељ препоручио да је добро па се надам да ће се ускоро поправити
Инсталирао сам ову игрицу и био сам изненађен што могу да играм на мобилном телефону, али стварно лош проблем је моја јачина звука је покварена, наставља да производи заиста досадан звук и не могу да чујем шта ликови говоре...
Одлична
Игра ради довољно добро за мене и звучни запис је одличан, толико успомена на ово играње и за људе који се жале да морате да платите за остале епизоде као што је Цамп Давеи, умукни и деинсталирај, не мора све бити бесплатно у Гоогле продавници и ако се не жалите на плаћање филмова и ТВ емисија овде, немојте то радити са игрицама
Екстра... Људи можете купити све епизоде ако хакујете преко луцки пацхера... Мени је ујело... Лајк ако вам је ово иста помоћ у вези са епизодама
Galaxy Attack: Alien Shooter Arkadspel mht
Људи ово је одлична игрица препоручио бих свакоме да је проба!...
Глупо сто се купују остале!!!
Волите игру која је веома детаљна и забавна за играње мрзим чињеницу да превише плаћате за више епизода све би требало да буду бесплатне, разумем да ли је то била нова игра, али је изашла годинама, молим вас да све епизоде буду бесплатне и биће 5 звездица
Ектра
Једна од бољих игара.
Добра игра, само ми треба да буде компатибилна са ажурирањем и за Самсунг Галаки с10, јер понекад када се ти кругови појаве морам да додирнем, али морам да додирнем десну страну поред круга, што постаје досадно. Ако можете ово да поправите, хвала вам.
Треба се осталиделови купити 😢😭
Фантазија о игрице, само што нема осталих поглавља.
Безвезе је сто се остале епизоде купују...Боље да ни ову прву епизоду нису дали фрее али добар маркетински трик тако да навуку људе да купе и остале делове веома узбудљиве и интересантне цене...
The Walking Dead: Season One Приключения cnip
Било би 5 да се остале епизоде не купују
Невероватно. невероватна прича, задивљујућа графика и добра игра. цена за епизоде је потпуно разумна за квалитет ове игре, посебно на мобилном, видим да је у ово уложено много труда - потпуно се исплатило! Хвала вам за ову игру, то је апсолутно савршенство
Купио сам све епизоде пре пар година и када је поново преузмем да бих пустио, каже да морам да купим епизоде изнова!!!! Ово не би требало да буде, јер када га једном купите, требало би да остане бесплатно без обзира на све!!!!
Само не дајем 1 звездицу јер сам је играо на пс3 и одлична је игра, али не могу ни да покренем ову игру на свом телефону. Стално се руши одмах након што кликнем на игру. Тестирао сам и Мицхонне и сезону 2, раде добро. Тако да немам појма зашто је ово.
Да је игрица права јесте само глупо остале сезоне купујес у апк и скупе су сезоне