Post by gravchanbigbpatto on Mar 8, 2022 19:52:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow of Death: Dark Knight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow of Death: Dark Knight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از طلا ▞▞▞
▞▞▞ Shadow of Death: Dark Knight 2022 version ▞▞▞
این بازی دارای داستان شگفت انگیزی برای دنبال کردن است و توانایی به دست آوردن تجهیزات و توانایی های بهتر آن را بسیار بهتر از اکثر بازی های RPG می کند. من فقط چند ساعت از بازی گذشته و می توانم بگویم که دروازه بان است. این واقعیت که هیچ تاخیری برای دستگاه من وجود ندارد این را کامل می کند! من شخصا به تیم توسعه دهنده تبریک می گویم، کار عالی!
خیلی اوقات خراب می شود به احتمال زیاد تبلت من است، اما فروشگاه بازی نمی گوید که بازی بهینه نشده است، اما من فکر می کنم دلیل آن بازی جدید است. 10 تلاش طول کشید تا قبل از اینکه آموزش را پشت سر بگذارم به دلیل خرابی، بنابراین اگر یک تبلت یا دستگاه جدید داشته باشید ارزشش را ندارد.
چند وقت پیش بازی را شروع کردم و باید آن را به شما عزیزان تحویل دهم، گرافیک فوق العاده است و سرعت بازی عالی است، هیچ تاخیری وجود ندارد و برای بردن هم سودی ندارد، اگر چیزی تغییر کند رتبه ام را به روز می کنم چه بد یا چه بهتر، من به شدت توصیه می کنم این بازی به صورت روزانه انجام شود و همچنین ... 69 420 😂
سرگرم کننده است تا زمانی که به دیوارهای پرداخت ضربه بزنید. من آن را در حین فروش برداشتم و به سرعت به گیم پلی هک اند اسلش معتاد شدم. مشکل این است که خیلی سریع تکرار می شود و نمی توانید بدون بمباران تبلیغات طولانی مدت بازی کنید. این وحشتناک است که چگونه باید برای دسترسی به کریستال ها و روح هایی که از طریق گیم پلی به دست آورده اید، هزینه پرداخت کنید. pvp تعادل ضعیفی دارد و به نظر می رسد دشواری باعث می شود که شما بیشتر خرید کنید. من از بلیط های خودکار استفاده می کردم تا فرصتی برای ادامه کار داشته باشم و این اصلاً جالب نیست.
در ابتدا جالب بود اما با چند خط داستان و بدون توضیح برای 3 شخصیت از 4 کاراکتر، زائد شد. شما فقط همان سیاهچال ها را دوباره با افراد مختلف انجام می دهید.
بازی عالی قاتل زمان عالی. شخصیت ها بسیار خوش فکر هستند شما حتی می توانید نام آنها را تغییر دهید. برای یک بازیکن RPG تازه کار، این تمام چیزی است که این بازی واقعاً وجود دارد و من فقط همین هستم. سریع و آسان برای پر کردن نقاط ضربه. بدون تبلیغات، مگر اینکه بخواهید 4 تجهیزات اضافی را تماشا کنید، آنها فقط 30 ثانیه هستند و بسیار خوب کار می کنند. متأسفانه اگر پرداخت به بازی شود، ممکن است مجبور شوم این بازی را رها کنم.
هک و اسلش سرگرم کننده برای از بین بردن زمان. گاهی اوقات کمی تأخیر می شود، اما نه به حدی که غیرقابل بازی باشد. بسیاری از "تو آنلاک کردی .... متوجه شدی"... بعضی چیزها را می شد بیشتر/بهتر توضیح داد. به طور کلی ... سرگرم کننده و ارزش سرمایه گذاری کوچک را دارد.یک بازی سرگرم کننده با کنترل اسلش و خط تیره، آسان برای یادگیری. من آن را برای چند ساعت بازی کردم و توصیه می کنم و دوست دارم. جنبه های منفی کاملاً آشکار است: طمع بیش از حد یا به عبارت دیگر، بیش از حد سنگدل. همانطور که در نظرات دیگر دیده می شود. به طور کلی من به آن 4 ستاره می دهم.
بازی بسیار تمیز است، اما بیایید واقعی باشیم... این یک پول است. این بازی برای گرفتن پول شما با تجهیزات فوق العاده گران ساخته شده است. و برای تکمیل آن، پوسته ها نیز آمار بسیار بزرگی را ارائه می دهند... همچنین واقعاً کار زیادی برای انجام دادن در این بازی وجود ندارد. حالت ماجراجویی بسیار کوتاه است. بدون داستان و بسیار تکراری. Pvp تحت سلطه نهنگ ها است. و حملات .... وجود دارد؟ اما همین. بدون اصناف، بدون حالت قفس، هیچ چیز دیگری. مبتنی بر pvp است، و اگر پول نقد دارید، وقت خود را تلف نکنید.
من بالای 100 بودم و تمام پیشرفتم ناپدید شد. من این بازی را به دلیل عدم پیشرفتم حذف نصب کردم. من دیگر این بازی را تجربه نمی کنم. قبلاً خیلی وقت و پول برای آن گذاشتم و اکنون دیگر از بین رفته است. انتظار بهتری داشتم
واقعا خوب بود اما بنا به دلایلی داده های من را حذف کرد و من تمام موارد افسانه ای را داشتم، بنابراین برای من واقعاً بد بود که وارد حساب کاربری شوم و متوجه شوم که تمام کار سخت من به پایان رسیده است.
یک بازی واقعا خوب، قاتل زمان عالی و حتی به طور کلی سرگرم کننده برای بازی. در کل من این بازی را دوست دارم و امیدوارم سازندگان روی آن کار کنند تا آن را بهتر کنند، اما در این مرحله خوب است.
به طور کلی بازی خوب، 3 ستاره آن به دلیل دستمزد آن برای برنده شدن در بخش چند نفره بازی است.
من چیزی از بازی خریده بودم و بعد از آن چند مسابقه انجام دادم و بعد تصمیم گرفت که دیگر اجازه بازی به من ندهد.
بازی ها خوب است، بازی برای exp تکراری است و اکسپت در هر اجرا بسیار کوتاه است. تمام مهارتها به اندازه کافی برای توجیه میزان آسیب وارد شده به شخصیت بازیکن در حالت عادی وجود ندارند، زیرا زمانی که 6 شوت به سمت شما میرود با 2 غلتک که نمیتوانید فقط به آن ضربه بزنید، زیرا در طرف دیگر ضربهای به شما وارد میشود. سپر سنبله خوب است اگر معجون ها را بتوان با روح خرید و نه کریستال
توسعه دهنده گرافیک زیبا را ذکر می کند، اما از افت نرخ فریم اجباری که باعث می شود به اندازه کافی آسیب وارد کنید و تقریباً هرگز یک نقشه 3 ستاره نگیرید، اشاره نمی کند، مگر اینکه به شدت روی زمین قرار بگیرید. بمباران شدن مداوم با iap ها در بازی ای که برای دانلود آن را شارژ می کنید، آن را برای من کشته است.
این بازی گرافیک بسیار خوبی دارد نه آنچنان باگ و فقط برای جایزه به شما اضافه می کند.
این همه چیزهایی است که یک طرفدار RPG دوست دارد و بیشتر کمپین شگفتانگیز است، داستان فوقالعاده است، شخصیسازی شخصیتها بیپایان است، امکانات آنها بسیار زیاد است، سرگرمی بیپایان و موارد دیگر.بازی واقعاً سرگرم کننده ای است که من آن را دوست دارم، مکانیک ها کمی برای من وقت می گذارند. اگر نه پس خوب است که هنوز یک بازی شگفت انگیز 10/10 است
میتواند بازی خوبی باشد، اما کنترلها وحشتناک هستند، حملات ویژه از هر 4 بار 1 بار کار میکنند، اما هنوز باید به حالت خنکدون بروند. حالا یک رویداد که در واقع هدف می گوید پول نقد خرج کنید. بدتر شدن.
حتی وقت خود را تلف نکنیداین بازی نه تنها دارای برچسب قیمتی است، بلکه دارای دو ارز پرداخت شده، دیوارهای پرداخت آشکار و حجم خندهدار ریز تراکنشها است.
افزایش دشواری از سخت به جهنم متعادل نیست. دشمنان خیلی قوی هستند و نمی میرند. و فقط در 2 ضربه می میرند. خوب نیست. این باید بررسی شود. به جز این، یکی از بهترین بازی هایی که تا به حال بازی کرده ام. و من یک سوال دارم سنگ معدن دقیقا چه کاری انجام می دهد؟ من به ساختن برخی از آنها فکر می کردم، اما می خواهم بدانم آنها چه کار می کنند تا جوهر من هدر نرود، در صورتی که به آنها نیاز نداشته باشم.
چیزهای زیاد روی صفحه اصلی کنترل می تواند در پاسخگویی سریعتر باشد. ارتقاها احساس می کنم هیچ کاری انجام نمی دهند. مگر اینکه برای آنها هزینه زیادی کنید باس مبارزه می کند او تعداد زیادی بازدید رایگان دریافت می کند. این کمی بی مزه است.
بازی اوکی است که 5 ستاره خواهد بود اما دختر Lunae آنقدر قدرتمند است که من وارد دعوا می شوم و وقتی او را دیدم من قبلاً شکست خورده ام زیرا هر کاری که او انجام می دهد به عنوان ضربه شما نمی توانید حمله کنید یا حرکت کنید و حمله کنید. مدت زمان زیادی ادامه می دهد و تمام توانایی های او این کار را انجام می دهد، به علاوه آسیب همیشه من را می کشد و یک شمشیر به نام شمشیر شکن وجود دارد که روی آن قابلیتی به نام موج انفجار وجود دارد که در توضیح آن می گوید صحبت کردن آسیب نمی گیرد، بنابراین این یک چیز است. نگاه کردن به
Shadow of Death: अँधेरी रात कार्रवाई xjev
بازی واقعا خوب و جالبیه آن را به صورت رایگان به عنوان فروش دریافت کردم و صادقانه بگویم که یکی از موارد مورد علاقه من است، اگرچه من واقعاً آنقدر بازی نمی کنم.
این سرگرم کننده است و هنر خوب است
این بازی ممکن است به صورت رایگان به فروش برسد، اما قیمت لیست 1.20 پوند تعیین شده است. اگر بخواهم برای این برنامه با آن قیمت بپردازم، وحشت زده میشوم، این برنامه دارای پرداختی برای بازی با سیستم انرژی مورد استفاده است که شما را از انجام بیش از حد در مدت زمان کوتاه تراکنشهای خرد محدود میکند تا نه تنها انرژی خود را پر کنید، بلکه بخرید. بسته هایی برای غارت و تبلیغات. یکی از ماموریت های روزانه من تماشای یک تبلیغ برای تکمیل شدن بود. ماه ها در "فروش" بوده است.
هیچ تفاوتی با 0.99 و نسخه رایگان وجود ندارد. هنوز در حال تماشای تعداد دیوانه کننده ای از تبلیغات. حتما p2w
یک بسته را در ژانویه خریداری کردم. حالا 5 ماه گذشته و همه چیز از بین رفته است. چیزی برای بارگیری از حساب Google من وجود ندارد و توسعه دهنده از بازیابی خریدهای من امتناع می کند، حتی اگر ایمیل و شماره تراکنش را ارائه کرده ام. گوگل پیشنهاد داد که این بررسی را ترک کنم.
Ocean Fortune Arkada lfkn
این یک بازی خوب است اما من واقعاً یک pvp و یک چیز تجارت می خواهم که شما می توانید حیوانات خانگی یا پوستی مانند آن و موارد دیگر را تجارت کنید.
تا اینجای کار، گیم پلی بازی بسیار سرگرم کننده است، هرچند نکته جالبی که من را به خود مشغول می کند این است که حتی اگر برای این بازی پول پرداخت کرده ام، تبلیغاتی دریافت می کنم که نمی توانم از آنها بگذرم یا کاری انجام دهم!
خوب است، اما نیاز به کار روی آسیب آنلاین است، یک حرکت دوز یک ضربه است که نمی توانید از آن اجتناب کنید، بنابراین بمیرید، لطفاً حالت آنلاین را اصلاح کنید، اما یک بازی عالی سخت نیست، آسان نیست، فقط انجام آن درست است

این بازی بسیار سرگرم کننده است. در نقاطی کمی باگ است و PVP زمانی که به یک برد نزدیک میشوید کمی ضعیف به نظر میرسد و تقریباً تمام HP شما از هیچ میافتد. به غیر از این، این یک بازی عالی با پتانسیل خوب است. من نمی توانم صبر کنم تا ببینم به روز رسانی های آینده چه چیزی را به همراه خواهد داشت.
من در ابتدا فکر میکردم این بازی خوبی است، اما برای بردن ارزش دارد. چند دلار شما را به اندازه فردی قوی می کند که ماه ها صرف ساختن، کاردستی، نجات دادن، تماشای ویدئو، مدیریت استقامت، روح و چند کریستال رایگانی که به شما می دهند، می کند. حالا چقدر منصفانه است. یک بازی رایگان خوب، زمان صرف شده را در مقابل پول خرج شده متعادل می کند. در این بازی 1 دلار معادل حدود یک ماه کار سخت است. F*#k که.
Shadow of Death: Dark Knight მძაფრსიუჟეტიანი ymss
من واقعاً بازی را دوست دارم کنترلها کمی ضعیف هستند، اما شما واقعاً سریع به آن عادت میکنید و گرافیک آن کمی کارتونی است و بیش از همه بازی سرگرمکننده است. حالت خوب است و من واقعاً دوست دارم داستان چگونه پیش می رود. P.S اگر از عنکبوت ها زخمی شده اید توصیه می کنم این بازی را بازی نکنید ...