Post by weblagiropol on Mar 16, 2022 10:53:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب برای استقامت نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
این برنامه خیلی برنامه خوبی است اما مشکل این است که خیلی عقب است و باعث از کار افتادن گوشی من می شود بنابراین برخی از کاربران مانند من تصمیم می گیرند این برنامه را حذف کنند و من به شما مونتون را توصیه می کنم این مشکل را برطرف کنید و امیدوارم این مشکل را برطرف کنید. شما و 記得修復
من در انتخاب بین نزدیکترین هدف و پایین ترین HP برایم سخت است، امیدوارم که مونتون، به زودی نزدیکترین پایین ترین HP را به لیست اضافه کند، زیرا آن یکی بسیار بهتر است، روی نزدیکترین دشمن با کمترین HP تمرکز می کند، نه همه بازیکنان از آن استفاده می کنند. قفل خودکار چون باید آن را فشار دهید، اما وقتی یک clssh وجود دارد و بازیکن از نزدیکترین هدف استفاده می کند، بازیکن نمی تواند کمترین HP را بزند، زیرا نزدیک ترین دشمن را در اولویت قرار می دهد. امیدوارم این پیشنهاد توسط مونتون قابل مشاهده باشد.
اگر بتوانید این واقعیت را نادیده بگیرید که یک کپی از بازی اصلی، League of Legends است، و اینکه بازیسازی با رباتها یا بازیکنان واقعاً بدی که در بالاترین رتبهها قرار دارند، واقعاً نامتعادل است، این یک بازی خوب است. بازی لذت بخش نیست
من واقعا این بازی را دوست دارم اما فضای زیادی از گوشی من مانند 4 گیگ را اشغال می کند. آیا میتوانید گزینهای اضافه کنید که بتوانیم انتخاب کنیم که آیا مدلهای نمایش قهرمان و پوسته را دانلود کنیم یا نه؟ این واقعاً به کاربران تلفن سیب زمینی مانند من کمک می کند تا در حین انجام بازی عالی شما، thx، کمی فضا خالی کنند. ☺️ در صورت ایجاد تغییر، نظر خود را ویرایش خواهم کرد

لطفا یکی به من بگه که اسم فیلترشکنش چی هست اخی من اسم فیلترشکنش رو نمیدونم چون فقط با فیلتر خودش میره ؟ لطفا بگید
فوقالعاده
در تطبیق خوب نیست! هم تیمی ها مشکل را گزارش کردند! بسیاری از هیروها به جای ارتقاء پوسته هیروهای اصلی اضافه شدند. چیز دیگر مونتون است، مونتون در حین بازی قطع می کند! و سپس کسر اعتبار! چه قوانین ناعادلانه ای!
قبلنا خیلی بازی خوبی بود حتا فیلترشکن هم نمی خواست اما الان با فیلترشکن هم میرم جواب نمی ده(اونم پی سایفون!!) نسخه 2019 خیلی بهتره
اول از همه، من عاشق این بازی هستم. برخی از بازیکنان هستند که فکر می کنند در این بازی خیلی خوب هستند در حالی که در واقع اینطور نیستند. آنها حتی نمی دانند چگونه برای رفاه تیم بازی کنند و وقتی یکی به دلیل عدم حمایت غذا می خورد، آن بازیکن را مقصر می دانند. سرسلی؟ فقط به این دلیل که دو نفر و سه نفری وجود دارند که شما را گزارش کرده اند، بلافاصله مجازات می شوید؟ اما زمانی که شما تنها کسی هستید که یک بازیکن را گزارش میدهید، او هیچ مجازاتی دریافت نمیکند، حتی زمانی که عمداً غذا میدهد یا فحش میدهد یا بیکار میکند.
آپدیت بازی مشکلی نداره تنها مشکلی که می بینم خواستگاری است، من در یک بازی باخت هستم، سپس وقتی در برابر بازیکنان اسطوره ای بازی کردم بدتر شد در حالی که من یک بازیکن افسانه ای با هم تیمی های حماسی هستم که کاملاً ناهماهنگ است، تقریباً 5 بار برای من اتفاق می افتد. که خیلی بی انصافیه..اگه انفرادی بازی کنی..این جهنم است. لطفاً این را اصلاح کنید.. من 5 ستاره خود را می دهم.. سوگند می خورم.. و لطفاً روی ساختن پوسته تمرکز نکنید، ابتدا بازی را جلا دهید.. ممنون.. امیدوارم کسی از تیم شما به نگرانی من پاسخ دهد.
ناذذرتتتزذنلتناتدانمتالبزلاعهتتتتتتنحمنتننننننننتتذذذذذذتتننخخخنتذربببعهترزلعهاالللللااطتطاظیتیتطتیایاطاطاستیتستشاساستیتساستستستستستعیستعیتیاسیتیاسیتایتایسههیتیهیعیاساعیاساساسیعیایایااییعتقتیایاییایایاایای یا یاییایلیلبیلیلیایایایلیایایایایاایایایایایااییایاایذیایایایایایایاایایایاییایایایایاایاایاییاایاییاییاییایایایایایایایااایذیاییذسایت ذذذییذیذیذذیذیریذیذایایایتقتاقایتایاینیایاقتنیایتثتیتیاثتاینقذیتایتیایتثتیاقایتتقتقاقاقاقاقاقتتقتقتقتقتقتقتتقتیاباباایتتبتزتبابابتتبیتبتتتیبتبتب
چرا بازی نمیاره هی مینویسهNote
من چندین بار به طور خودکار از سیستم خارج شدم، هنوز هم برخی از اشکالات وجود دارد، لطفاً آن را برطرف کنید. همچنین شطرنج جادویی لعنتی ناعادلانه است.. افراد دیگر قهرمانانی را که من می خواهم تا 3 ستاره دریافت می کنند اما من فقط 1 ستاره دریافت می کنم؟ اینو حل کن لطفا مونتون..
من به این برنامه 2 ستاره می دهم زیرا قبلاً کار می کرد اما اکنون از زمانی که بازی خود را به روز کردم چندین بار در روز من را بیرون می کند و اکنون بدون دلیل جریمه دریافت می کنم. همچنین سرورها به عنوان جهنم دچار مشکل شده اند. اکنون کاملاً من را از حساب شخصی خود بیرون کرده است و به من اجازه ورود نمی دهد. من قبلاً سایت بازیابی حساب را امتحان کرده ام و کار نمی کند تیم موبایل Legends لطفاً این مشکل را برطرف کنید. ویرایش: اکنون در حال تلاش برای لغو حساب خود و ایجاد یک حساب جدید هستم.
بازی عالی خوبیه
بازی رو اپدیت کردم دیگه نمیاره ولی قبلش این اب روان میاورد
خوبه
عالییییییییییییییییی
خو
من از سال 2019 عاشق این بازی هستم اما به روز رسانی جدید همیشه بد است!! گوشی من تاخیر داره حتی سیگنالش هم خوبه😞
فارسی - تشخیص داده شد انگلیسی لطفا به این بازی اضافه کنید  بازخورد لطفا به این بازی اضافه کنید pershian langoich
حروم زاده ها اکانت ایرانی هارو بن کردن
نمی دانم چرا هم تیمی های من همیشه مانند ربات هستند. Moontoon چرا هر بار که در رتبه حماسی قرار میگیرم، هم تیمیهایم همیشه afk هستند و در بازی خوب نیستند. Moontoon با خواستگاری کاری انجام دهید زیرا این بازی ناعادلانه است.
من این بازی را زمانی که برای اولین بار منتشر شد دوست دارم، فکر می کنم فقط 2 گیگابایت مصرف می کند، اما اکنون تقریباً 5 گیگابایت است. و بازی شطرنج فکر می کنم لازم نیست فقط روی بازی های کلاسیک و رتبه ای تمرکز کنید. به همین دلیل است که mlbb فضای حافظه زیادی را مصرف می کند. اما هنوز بازی می کنم. من به شما 2 ستاره دادم.
Mobile legends بیش از 3 سال آن را بازی می کند و یکی از بازی هایی است که آن را به دوستی که با تلفن بازی می کند توصیه می کنم. من نمی توانم به شما بگویم و توضیح دهم، زیرا این چقدر سرگرم کننده است. وارد شوید، شرکت کنید و لذت را تجربه کنید. برای یادگیری بازی مصمم باشید، و وقتی مکانیک ها را بدانید، سرگرم کننده است، مطمئنم که برخی از بازیکنان قدیمی این کار را دوست ندارند زیرا مقداری سمیت در بازی وجود دارد، اما مدها و اینفلوئنسرها تمام تلاش خود را می کنند تا آن را حذف کنند. برو دنبالش پشیمون نمیشی
حیف این بازی ک با فیلترشکن باید بازیش کرد بدی های زیادی داره مثلا وسط بازی یهو بازی کامل واست قطع میشه وقتی به خودش میاد میبینی مردی بعد سکه ها هم خیلی به سختی گیر میاد هیرو هاش هم واقعا خیلی گرونن و... واقعا حیف اینه بازی ک این عیبا رو داره
من واقعا این بازی را دوست دارم اما تنها چیزی که در مورد آن متنفرم. آیا شما توسعه دهندگان به روز رسانی ادامه می دهید، حتی اگر هزینه آن بسیار زیاد باشد. خوب، اگر بخواهم بگویم، حالا، من این بازی را دوست ندارم، واقعاً من را آزار می دهد... از 3 گیگ به 5 گیگ بالا رفت، چیزی که از آن متنفرم.
بازی اعتیادآور است و در گذشته اما اکنون؟ چرا برای به دست آوردن سکه محدودیت وجود دارد؟ من همین امروز بعد از انجام دورهای بی شماری متوجه شدم که چرا سکه های من بالا نمی روند. پس از آن تصمیم گرفتم از دوستم بپرسم و او موضوع را به من گفت. از اینکه در محله ام داد زدم و همسایه ها صدایم را شنیدند، ناامید و عصبانی بودم. آیا می توانید این محدودیت را برای به دست آوردن توسعه دهنده سکه غیرفعال کنید؟ اگر این کار را انجام دهید، خوشحال می شوم و سکه های نامحدودی به دست می آوریم. خوب این مسئله من است. خدا حافظ
Catch them all dex ხელსაწყოები rot
بازیش خیلی خوبه ولی یکم اینترنت زیاد میبره بخواطر تین من ۴ ستاره میدم 😘🙏
من به این سه ستاره می دهم زیرا شخصیت ها الماس های زیادی دارند و گاهی اوقات حتی نمی توانید الماس بگیرید بنابراین نمی توانید شخصیت ها را بخرید. همچنین مجازات زمانی که شما افک می کنید غیر معقول است. افراد دیگری نیز در حال دعوا هستند، اما شما همچنان به خاطر داشتن زندگی خارج از افسانه های موبایل OS مجازات می شوید. غیر از این، این بازی سرگرم کننده است.
بازی خوبیه ولی مشکلی که داره خیلی مصرف میکنه و هم باتری رو زود میکنه و هم حجم زیادی داره حدود ۳ یا ۴ گیگ.
من الان 4 سال است که بازی می کنم، سرگرم کننده است و همه شما بچه ها دارید مردم را خراب می کنید! مانند جوایز رای گیری قهرمانی M3 مانند WHERE IS MY RUBY SKIN؟ به علاوه! صفحه بارگذاری کار نمی کند و من به شما بچه ها ایمیل زدم و همیشه می گفتم "این فقط برای افرادی است که هک شده اند" مانند bla bla bla I WANT MY SKIN PLUS ITS SO PRICE, این احمقانه و مضحک است! شما بچه ها فقط به پول فکر می کنید اما به مردم نه! خونم در حال جوشیدن است که حتی به من زحمت ندادی و پوستم را ندادی! بازی احمقانه!
هی مونتون چی شد فقط آپدیت جدید را وصله کردم و همیشه در آخرین قسمت صفحه بارگیری گیر کرده بودم. من فکر نمی کنم که این دستگاه یا اتصال من باشد. امیدوارم tgi قبلا یک بلیط داشته باشد
Mobile Legends: Bang Bang Hành động bxp
چرا این بازی در خیلی از واقعیت نمیاره؟
من 3 سال بازی میکنم ابدیتاش کامل نیس
چرا تحریم ایران؟
میدونی چیه؟ این بازی را به خاطر گرافیک و قهرمانانش خیلی دوست دارم و خیلی دوست دارم، اما الان! من خیلی عصبانی هستم و متنفرم زیرا همیشه با تاخیر/تاخیر همراه است، حتی اگر اینترنت قوی داشته باشم و حتی 5 گرم در داده هایم داشته باشم! و شما هم می دانید چیست؟ من فکر می کنم در حال حاضر، در حال حاضر این برنامه بدترین بازی است. و اونایی که من بیشتر از همه دوست ندارم اینه که همیشه هر هفته آپدیت میشه!!😠😠😠😠
شکاف وحشی در راه است!!!!!
من عاشق بازی هستم اما چرا نمی توانم عکس نمایه ام را تغییر دهم؟ همیشه می گوید "نمی توانم رسانه را پیدا کنم". پس از آن همیشه عقب می ماند.
امروز ۹ تیر ۱۴۰۰ این بازی برا همیشه فیلتر شد همین امروز ساعت ۱۰ تا ۱۲ با دوستم بگو بخند میکردم گیم میزدم 😐 خدایی فیلتر کردن حس گیم زدن رف دیگ . اون قسمت اول ک بازی اپلود میشه فک فیلتر شکن میخواد وارد بشه خاموشش کنید
بهترین بازی توی جهان بازی از این بهتر وجود نداره 💪😎💪🦾
Mobile Legends: Bang Bang მძაფრსიუჟეტიანი awf
مصطفی تیهمری
من 2 ستاره می دهم چون بازی را دوست دارم 💝 اما منابع دانلود خیلی طول می کشد حتی اگر از وای فای استفاده کنم و شبکه سریع باشد. و اگر از load استفاده کنم مقدار زیادی از موجودی من را در بارم می گیرد، پس می توانید آن را درست کنید و آیا منابع دانلود سریع است؟🥺
عالی مینوازی سید
من همیشه در وسط بازی و در هنگام درگیری ها بعد از آخرین به روز رسانی عقب می افتم حتی اگر اتصال شبکه ام خوب است. لطفا این را اصلاح کنید.
بازی خوبی است، بازی مورد علاقه من در حال حاضر و من آن را دوست دارم. این بازی چیزهای زیادی برای انجام دادن دارد، و به نوعی پوسته های رایگان می دهد، من 42 پوسته دارم (نه زیاد) اما فقط 1 مورد خریدم. این بازی عالی است و من آن را به بسیاری توصیه می کنم.
بازی قبلا خیلی بهتر بود و الان با این آپدیت جدید بازی کم توجه شده قبل از فیلتر شکن با اینترنت وارد بازی می شدم میاورد ولی الان باید با فیلترشکن و اینترنت خیلی قوی بازی را وارد کند که خیلی مشکل دارد. در ضمن این بازی خیلی از حافظه گوشی تون رو اشغال میکنه .....................
نمیدانم چرا، اما هر بار که بازی میکنم، برای مدت طولانی بارگذاری میشود تا بتوانم وارد لابی شوم. و چرا به جای ساختن یک قهرمان جدید، بیشتر به قهرمانان قدیمی که جا مانده اند توجه نمی کنید. این بازی همه چیز در مورد پول است! #ما می خواهیم پوست داشته باشیم
پس از آپدیت جدید، این برنامه بسیار خراب می شود. حتی برای برخی از دوستانم اتفاق افتاده است. لطفا این را اصلاح کنید