Post by weblagiropol on Mar 16, 2022 10:38:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Millitoy savunma ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Millitoy savunma IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla jeton için hileler ▞▞▞
▞▞▞ Millitoy savunma 2022 version ▞▞▞
Oyunu oynayamıyorum yükleme ekranında 0 ama %0'a dönüyor lütfen düzeltin lütfen thx🙏🙏🙏
Harika oyun
Bu oyunu çok seviyorum ve çok seviyorum savunma harika bu oyunu seviyorum ve seviyorum
yüklenmiyor
Gr8 eğlenceli deneyin!
1. Coop modu engellendi. Yükleme �'de kalıyor, ardından oyuncu ana odaya dönüyor. Şans kullanılmış/harcanmıştır ve görev tamamlama görevi olarak sayılmaz. 2. Bakiyeniz KORKUNÇ. F2P'yi sahte galibiyet serisiyle cezbedersiniz, ancak o zaman onları Battle Pass satın alanlarla eşleştirmek için, savaş bileti ödülleri sayesinde KIRMIZI RARITY OYUNCAKLAR ile dolu bir ekiple.
Hiç görmediğim güzel oyunlar
밀리토이 디펜스 전략 vcc
Hey, yeni bir şeyin düşmesini bekliyordum, bunu biraz daha genç yetişkinlere yönelik yapmayı öneriyorum, müzik ve vibe biraz çocukça. Onun bir oyun olduğunu anlıyorum. Ama bunları oynarken gördüğüm çoğu insan 20'li yaşlarda. Umarım yakında yeni bir şeyler günceller ve yayınlarsınız, sessiz kalırsanız bir hafta sonra tekrar kontrol edeceğim. Benimki de mağazadan çıkar
Birinci şahıs modunda

Mystery Trackers: Darkwater ایڈونچر nda
Herhangi bir kod? Ve dengesizdir. İlerlemek çok zor. Ben de harcadım ama yine de çok zor.
Süper
KARŞINIZA OYUNCU VERMİYOR KARŞIYA GELEN BOTLARDA PARAYLA ALINABİLECEK KARTLAR VAR NE YAPARSANIZ YAPIN Bİ YERDEN SONRA PARA BASMADAN LİG GEÇEMİYORSUN P2W TARZI GİBİ Bİ OYUN
Bu şimdiye kadarki en dengesiz oyun!!!!, nasıl oluyor da bir savaşta ilk dalgayı bu kadar kolay savuşturabiliyorum, sonra bir sonraki oyunda birliklerimi değiştirmeden ilk dalgaya dokunamıyorum bile!?!?!?! Oyun büyük zaman berbat
Çok güzel bir oyun oyunu biraz daha günceller misin
Diğer strateji oyununun bir kopyası gibi.