Post by weblagiropol on Mar 16, 2022 10:26:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Ants: Underground Kingdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Ants: Underground Kingdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lisaressursside saamiseks petukood ▞▞▞
▞▞▞ The Ants: Underground Kingdom 2022 version ▞▞▞
Lõbus mäng, kuid nagu paljud teisedki, tundub, et võitmine on tasuv, kuid mul on 9. lvl ja pole veel pidanud midagi ostma
Mäng on hea ja sõltuvust tekitav, kuid see on lollakas, mõnikord logisin seda mängides mängust välja, samuti võib 20. taseme sipelgapesa lihtsalt 15. taseme sipelgapesa kiusata ja alla selle on nii tüütu
Armastusmäng. Suurepärane mäng. Vaja plaastrit. Paljude piltide nägemiseks tuleb desinstallida, uuesti installida. Näidisekspeditsiooni väli on tühi, välja arvatud kohe mängu installimise järel. Vahemälu on tühjendatud ja telefonist pole abi. Redigeerin tähte pärast seda, kui ma ei pea enam desistallima, uuesti installima, et näha graafikakihte ja funktsioone, kuidas mängu kunagi värskendada või juurde pääseda. Nüüd ei saa ma mängus teenitud teemante koguda ega vaadata. Mängu uuesti installimine ei mõjuta. Mitte. Lahendatud, nüüd ei saa pärast värskendamist isegi mängu laadida
Lõbus mäng. Sipelgapopulatsiooni ja mäest väljas funktsiooni saaks täiustada, et pakkuda seikluspõhisemat kogemust.
See on hästi struktureeritud mäng ja siiani pole mängude sisseostmine nii hull. See on põhiline ehitus- ja enesekaitsemäng, kuid mulle meeldib selles kasutatav sipelgateema.
Pole paha mõte, mõned osad meenutavad mulle enamikku strateegiamänge. Hea mäng
Mõnus mäng Antsi tundmaõppimiseks madala taseme jaoks. Kui vajate rohkem ressursse, võtab arendamine liiga kaua aega. Palju raha haarata, et olla tipp ja sind ründavad teised sipelgad ressursside pärast. Mille arendamiseks ei jätku rss-i. Hiljutises värskenduses Antsi jaoks rohkemate atribuutide võitmiseks makske. Inimesed on tekitanud draamat ja on ........ you name it. Pole oma aega väärt pärast mängu madalat õppimist.
See mäng on erakordne, ma pean sellele lihtsalt 5 tärni andma..... Arendajate loovus on suurepärane. Mul on siiski soovitus, kas arendaja meeldib muuta mängu vaate vertikaalselt maastikule? See oleks tõesti tõhusam nii.
Üha rohkem p2w, kui te ei kavatse maksta 20k usd, ärge oodake võita mõnda mängijat. Tõenäoliselt peate tippu jõudmiseks kulutama 50 000 või rohkem. Nad ei kuula kunagi kogukonda ega otsusta asju ise. Ärge võtke vastu ega kuulake lahkhelivestluses ühtegi soovitust. Kui nad just ei muutu või kõigil on õnnetu mäng...
Mäng on täiesti hämmastav, teha on nii palju asju, et saaksite tunde mängida! 5 tärni suurepärane mäng!
Ma armastan seda mängu. See on mitmekihiline avatud maailma sipelgamäng. See on fantastiline
See mäng on sõltuvust tekitav ja hea tempoga. Inimesed saidil The Ants on sotsiaalsed ja interaktiivsed. Kindel mäng!
The Ants: Underground Kingdom Strateške igre qcgu
Hea mäng, kena graafika, hõlpsasti õpitav ja mängitav, näib, et mängu edenemine sõltub suuresti liitudest, baaside loomise mängude erinev nahk, kuid siiski sama tüüpi kontseptsioon.
Hindan seda 3 tärniga oma kahe peamise probleemi tõttu. Esiteks on see koorumissüsteemi tõttu. Olin pettunud, sest kulub kaua aega, enne kui saad soovitud sipelga kätte või võib-olla pead selle saamiseks asju ostma. Ma tean, et teil on vaja raha, arendaja, et mäng käima saada, kuid ärge olge liiga ahne!, Teiseks, minu Interneti-ühendus oli tugev, kuid mäng puhverdab selle avamisel endiselt. Üldiselt on seda endiselt lõbus mängida, kuid palun parandage see ja ma hindan selle tagasi 5-le.
Siiani päris okei, paar päeva mänginud. UI võiks siiski veidi sujuvamaks muutuda. Pole pakke ostnud, vaatan, kui kaugele jõuan
The Ants: Underground Kingdom Diskarte myf
Pikim ja üle jõu käiv õpetus, mida ma kunagi näinud olen. Viskab teile sada erinevat asja ja siis umbes 30 minutit järjest käsib see teil lihtsalt klõpsata ja lohistada neid asju, ilma et saaksite ise väga vähesel määral sisestada. Muidugi ootan vahepeal jahtumist. Ja kui teil tekkis küsimus, siis ekraanipiltidel ja reklaamides olevat mängu pole olemas. Niipalju kui ma võin öelda, on viimane ekraanipilt kõige täpsem. kahju, sest mängu kunstiteos on vapustav.
Armastan seda!! Mäng on lõbus, ostmine on valikuline, preemiad on parimad, kõvadus ei ole masendav, vaid pigem põnev. 5 tärni, said aru. Nii rahul.
Mängu võitmiseks makske. Kõige tasakaalustatum mäng, mida siiani mänginud olen. Kui investeerite piisavalt raha, võite hävitada terved liidud. Serveris, kus ma mängin, võib esikohalt pärit mängija liidu esimesest kohast kustutada, nii on raha investeerimine oluline. Sina otsustad, kas see mäng on sinu jaoks või mitte.
Seni läheb hästi. Töötlemist on lihtsalt palju ja kulub veidi aega, enne kui kõik toimib. Näeb ilus välja ja jookseb sujuvalt!
Siiamaani on kõik korras! Varem mängisin Lords Mobile'i ja see on väga sarnane. Mulle meeldib sipelgateema ja gfx. Midagi on veidi ebaselge, kuid kui liitute teadliku liiduga, saavad nad vastata kõigile teie küsimustele. Minu ainuke häda ja põhjus minu 1 madalale tähele on see, et teie vägesid ei saa kuidagi vallandada. Ma tahan luua täieliku laskurite armee ja mul pole muud võimalust oma kaitsjaid eemaldada, välja arvatud see, et rünnata nendega 100 korda.
Mängu on huvitav mängida, kuid liidud on odavad jõugud, kes lihtsalt löövad, kui olete alla jäänud. Kui mängul oleks PVP-piirkond, mis võimaldaks ümberehitamist, oleks parem. Samuti saaks paremaks teha, kui sipelgapesa teleportimine kurnaks kõik üksused ära, et sa ei saaks kohe rünnata.
See on suurepärane mäng, ainus raske osa on välja mõelda, mida järgmiseks teha. Parim on kontrollida kõiki hooneid, need annavad teile teada, kas peate tegema, et tõsta klassi või kooruda mõned munad. See ei ole liiga raske, kui teil on või olete liidus, võite küsida teistelt mängijatelt, mida peate tegema.
Tüüpiline freemium mäng, see on graafiliselt ilus, julgustab kindlasti mikrotehinguid, lõbusat putukatrikki.
Naudin palju, kuid üks probleem peaks olema KOGU KÕIK RARE KINGITUSTE puhul, samuti on ühe kingituse kogumine väga aeganõudev.
See on hea aja möödumise mäng, kuid ma ei leidnud midagi olemasolevat.
Paigaldasin selle innukalt mängima ja avastasin siis, et see on ainult võrgus. Mis siis, kui mul pole WiFi-juurdepääsu ega andmeid ja ma tahan mängida. Nii et 2 tärni ainuüksi selle eest
See mäng on prügi. Õpetus on väga kontrolliv ja te ei saa ühtegi selle osa vahele jätta. Ärge saage seda mängu. Ma ei saa sellele arvustusele anda madalamat hinnangut. Seda, kui palju turundust ja reklaami olen seda mängu reklaamimas näinud, ootasin palju ja mõtlen palju rohkem, kui see mäng tegelikult pakkus.
Nagu kõik kuningriigiehitajad, palju tasuta kraami varakult, kuid maksate müüri ja vaalade pärast muretsemise eest. *Uuendus, väga F2P-sõbralik, pakub taru kaitsmiseks palju kilpe, ei sunni teid kaitsmise eest maksma, võite isegi oma üksusi kaitsta, kui teid tabatakse.
Ma olen seda mängu mänginud mitte kaua, kuid see on nii hämmastav ja lõbus! Ostmiseks on palju pakendeid ja mõne asja eest on vaja raha, kuid täieliku kogemuse saamiseks ja selle mängu tõeliselt nautimiseks ei pea te mingil juhul maksma.
TORE
Alguses arvasin, et see mäng on rumal ajaraisk, kuid millegipärast mängisin edasi. Nüüd, kui hakkate omandama kõrgemaid tasemeid, on teil piisavalt sügavust ja eesmärki, et jätkata. Mäng on väga teostatav, mitte päris raha kulutama, mis on tore. Raha ainult kiirendab asju, mille kohta peate ise otsustama, kas see on seda väärt või mitte. Ainus suur puudus on see, et näib, et peate olema "täielikult uuendatud", st T9 sipelgad, et olla sõjatsoonides/lahingutes tegelikult kasulikud. Veidi imelik, sest pritsis võib olla miljon T7e või T8e sipelgat, kuid üks T9-ga mees võib need kõik minema pühkida. Kogus on kvaliteet ja see ei kajastu selles mängus hästi. Ma arvan, et see muudaks mängu. See annaks enamikele mängijatele svs-lahingute ajal palju parema eesmärgi. Aeg-ajalt lisatakse uut kraami, nii et see hoiab teid kursil, aga ka muud uuendused on uuendustega avatud. Ma lihtsalt loodan, et see jätkub, sest mida te kavatsete teha, kui olete maksimumi saanud. See võtab kaua aega, kuid ma kujutan ette, et pärast inimeste hävitamist võib-olla kuu või kahe pärast on see mängu jaoks peaaegu kõik. Viimane soovitus Haldjarahvale, @theants, oleks lahe, kui teie marssid kajastaksid nendes sisalduvat. St. kaardil kuvatakse nad kõigi laskuritena, kui nad kõik on laskurid. Veelgi kaugemal võisid sipelgad isegi kajastada tegelikku sipelgate taset märtsis. See oleks tõesti lahe ja spetsialiseerunud.
Harvest.io – 3D Farming Arcade Симулације aly
Alustasin seda mängu peaaegu selle esmakordsel ilmumisel ja lõpetasin alles hiljuti paar päeva tagasi. Mäng teeb palju asju õigesti. Graafika on suurepärane, mängumehaanikat on väga lihtne õppida jne jne. Teisest küljest on sellel ka palju probleeme, suurim probleem on see, et nad on viimased 2 kuud pingutanud, et võita. Seal on vähemalt 4 või 5 sipelgat, mida ei saa hankida ilma sadu dollareid maksmata, mõned neist ulatuvad 1000 dollarini. Juhtige eemale, kui teie rahakott pole sügav.
Hea mäng
Varem oli päris lõbus, AGA see on täielikult muutunud P2W-ks. Kuigi ma ostan päevapakke ja tellin igakuise paki, mis annab sulle iga päev asju, EI PIISA sellest ikkagi! Igale värskendusele lisatakse midagi uut, et muuta see veelgi konkurentsivõimelisemaks, kuid te ei saa seda hankida, kui te ei kuluta palju raha. Peale kogu selle kulutamise (usu mind, olen kahjuks sellele mängule üsna palju raha kulutanud) peate igapäevaste ülesannete tegemiseks pidevalt ööpäev läbi lihvima.Lõbu on kadunud

Standardne baasehitaja rakendus. Lõbus mängu alguses, kuid edasiminek muutub ilma hilises mängus maksmata võimatuks. Värskendus oma arvustusele: andsin sellele mängule algselt 3 tärni, kuid pärast kuudepikkust mängimist tõstsin reitingu 5-le. Nende standardsete baaskoostaja mängude osas on see parim, mida olen mänginud. Edasiminek on endiselt raske hiline mäng. Arendajad teevad aga head tööd esemete värskendamisel ja kinkimisel, mis aitab palju edasi liikuda. See mäng teenib raha, sest on kannatamatu, selle asemel, et seda teha.
Mul on probleeme mängu kokkujooksmisega, kuid kui see töötab, on see suurepärane mäng
Armastasin seda mängu väga. See oli hämmastavalt tasakaalustatud, kus kuigi palju kulutajatel oli selge eelis, ei olnud edumaa ületamatu. Hiljutised uuendused on aga selgeks teinud, et nad ei hooli oma f2p/light kulutajate ökosüsteemist. Iganädalased uuendused olid mõeldud peaaegu eranditult suurtele kulutajatele, nagu 400-dollarilised putukad, 200-dollarised sipelgad ja palju muud. Nael kirstus oli kõige värskem ants star up. Uued liitujad, palun vaadake teist mängu, aitäh.
Mäng on lõbus ja mõnevõrra sõltuvust tekitav. Ainus probleem, mis mul on, on välja mõelda, kuidas mida ja kuidas teha. Mängu kohta pole palju selgitusi. Lähen vestlusesse ja küsin teistelt mängijatelt
The Ants: Underground Kingdom Diskarte myf
Ei vääri 5 tärni, kuid üldiselt on see hämmastav!!! Meeldis... Soovitan seda kindlasti neile stratiegiliste mängude austajatele. Selle kõrval CoC oma op. Negatiivne külg? Liiga palju rakendusesiseseid oste...ja enamiku hinnad on naeruväärsed, need on mõeldud ainult miljonitele. Kuid sellegipoolest on see nauditav Head asjad võtavad aega, nii ka see mäng. See on ajakulu jaoks kõige tõhusam ja see meeldib teile kindlasti. Rahu ja jätkake, tootjad!!!
Suurepärane mäng. Liituge suurema liiduga, mis vestleb, et saaksite mängust kiiremini aru saada. See on lihtsalt minu arvamus..
Milline mäng! See on õpetanud mulle palju, mida ma kunagi teadnud sipelgatest, kellel on tohutult palju teadmisi, sügavust ja tähelepanu detailidele. Õpetus aitas mul hoogu juurde saada ja nüüd olen taset tõstmas. Väljakutse seisneb selles, mida kõrgem on tase, esemete uuendamine või koorumine võtab aega, see on väljalülitamine. Loodan, et parandame seda
Seadeid ei leia kuskilt! Halb kasutajaliides! Ja mäng on lihtsalt liiga keeruline! Desinstallimine.
See on tõesti hea ja sõltuvust tekitav mäng. Hariv ka, kui inimesi sipelgatest huvitab. Kuid põhjus, miks ma annan sellele 5 tärni asemel 4 tärni, on see, et see võib tõesti kasutada mõningaid juhiseid. Ma arvan, et siin on sündmuste kohta käiv juhis, kuid ma räägin hoonete ja nende funktsioonide konkreetsetest üksikasjadest. Muidugi saate juhiseid hoonete esmakordsel ehitamisel või kasutamisel, kuid tundub, et ma ei leia neid uuesti, kui peaksin need kahe silma vahele jätma või unustama.
Lõbus, aga see jooksis mu odava telefoni kokku. Pidin ootama, kuni aku tühjaks saab, et kõik lähtestada.
The Ants: Underground Kingdom Strateške igre qcgu
Sarnaselt teistele mängudele, millel on ajaline arendus, kuid sein pole nii kõrge ja kui oled nõus aega panustama, saad areneda mõõdukalt tasuva mängijaga võrreldes mõistlikus tempos. Samuti saate palju ressursse ja kingitusi, mis paneb teid vähemalt paar korda päevas tagasi tulema.